WAT KUNT U ALS SPORTCLUB OF CULTUURAANBIEDER DOEN?

Het Jeugdfonds Sport & Jeugdfonds Cultuur wil alle kinderen een gelijke kans geven om mee te doen. Ook kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders. Hoe mooi zou het zijn als we samen ervoor kunnen zorgen dat we meer kinderen kunnen laten sporten of een culturele activiteit laten doen en u als sportvereniging of cultuuraanbieder hierdoor ook meer leden krijgt? Dat is toch een win-win situatie?
Daarom hebben we een toolbox ontwikkeld om meer bekendheid hieraan te geven.

Welke middelen zijn er?
Hieronder kunt u enkele middelen downloaden. Er zijn flyers die uitgedeeld en neergelegd kunnen worden in de kantine en posters die opgehangen kunnen worden. Verder is het belangrijk om op de website en op sociale media kenbaar te maken dat er bij uw vereniging een mogelijkheid bestaat om mee te doen via het Jeugdfonds Sport & Jeugdfonds Cultuur. Hiervoor is de websitetekst bedoeld.

samen voor alle kinderen Eindhoven, het platform waar kinderen tot 18 jaar uit Eindhoven die het thuis niet zo breed hebben, aangemeld kunnen worden zodat ze kunnen sporten, een culturele activiteit kunnen doen of hulpmiddelen voor op school voor hen betaald worden.

Wilt u gedrukte posters of flyers ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@samenvoorallekindereneindhoven.nl.

Bent u actief op social media? Volg, like en deel onze berichten.

Wilt u als vereniging geld inzamelen? Maak dan een actiepagina aan!