Aanmelden door ouder / verzorger

Wilt u uw kind(eren) aanmelden voor een (contributie)bijdrage voor sportactiviteiten, zwemlessen, muzieklessen, schoolgerelateerde zaken (computer / fiets / schoolreis) of verjaardagspakket?

Dit gaat eenvoudig in 3 stappen:
1. Formulier invullen zodat we de gegevens van u en uw kind(eren) hebben.
2. U wordt gebeld voor een afspraak om de gegevens en de vervolgstappen door te nemen.
3. Aanmelding bij de vereniging of school.

Stap 1

GEGEVENS OUDERS

Niet in het Nederlands of Engels aanspreekbaar? Vul hieronder dan de gegevens in van een contactpersoon die wel één van die talen spreekt

Stap 2

U wordt gebeld om een afspraak te maken. Dit doen we om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tijdens deze afspraak bij u thuis wordt gesproken over:

  • Uw situatie. We nemen de gegevens van uw kind(eren) door, maar ook uw financiële situatie en eventueel die van uw partner.
  • Uw wensen. U geeft aan naar welke vereniging of instelling uw voorkeur gaat en welke hulpmiddelen uw kind(eren) hierbij nodig hebben.

Uiteraard gaan wij zeer vertrouwelijk met uw gegevens om!

Stap 3

Na het huisbezoek wordt uw aanvraag beoordeeld. U hoort vaak al binnen een week of u in aanmerking komt voor de bijdrage(n). Komt u hier inderdaad voor in aanmerking? Dan moet u uw kind(eren) zelf aanmelden bij de vereniging of school. De (contributie)bijdrage wordt vervolgens direct aan de vereniging of school betaald. Voor de eventuele hulpmiddelen of kleding die extra nodig zijn ontvangt u een tegoedbon van de winkel.